HOME ☁ BIOGRAPHY ☁ BEAUTY TIPS ☁ INSTAGRAM ☁ FOLLOW ☁
Owner ♥

♥ Who loved vanilla latte and pets

Instagram : aechaziz_
Twitter : aechaziz
Email : aechaziz@yahoo.com.my


Messages ♥?

Dont forget to leave ur message.
If important, pls EMAIL me. Tq


History


Click Here



FAV place : Sam CafeSaturday, September 17, 2016 comments pls ♥?

For other beauty tips pls click on Beauty Tips button UP THERE !

ツ BISMILLAHHIRAHMANIRAHIM ♥

Assalammualaikum and Hi earthlings !

Image result for sam cafe kangar

Today rasa na update tentang Tempat Makan Favourite. Salah satunya : Sam Cafe. Berdekatan dengan tempat kerja eca ta jauh juga dari tempat tinggal eca. Cafe yang santai, relax, chill and paling the best and favourite.

Cafe seperti yang kita tahu, menyediakan makanan barat. Contohnya, steak, chicken chop, grilled chicken dan lain lain. Sam Cafe juga ada menyediakan makanan tradisional. Jadi tidak terhad untuk makanan barat sahaja. Ada juga yang kekadang pergi lepak tak nak makan makanan barat suka stail makan goreng, pun ada. Contoh makanan tradisional, nasi goreng bonda, kuey teow goreng bonda dan lain lain.

Paling special dan favourite is Nasi Goreng Bonda. Sangat sedap, Kalau pergi mesti makan Nasi Goreng Bonda ! Dari segi harga, sangat berpatutan dan rasanya murah berbanding cafe yang lain. Haritu pergi eca ada try sandwich grilled, first try sesaja la kan merasa. Ingat tak sedap, rupanya sangat sedap dan mengenyangkan. Diaorang sediakan bukan semata-mata sandwich grilled tu je tapi diaorang letakkan fries sekali. Sangat best. Sandwich grilled ni isinya tuna. Spaghetti carbonara chicken pun sedap and favourite juga. Tapi tada gambar pula. Sam Cafe juga ada menyediakan perkhidmatan delivery, mudahkan. Here the details of Sam Cafe.

Location : Taman Ira Kangar, Perlis
Contact for delivery : 01117527897

For delivery :

- Minimum order RM 20
- Delivery charges RM 2
- Kangar area ONLY
- 12 pm - 10 pm ONLY




Nasi Goreng Bonda RM 6


Sandwich Grilled RM 5

Image result for sam cafe kangar

Ini suasana dalam cafe.

p/s : photo from google


REALLY RECOMMANDED !!! Jum ramai ramai serbu Sam Cafe !

ℒℴvℯ ,
  Aechaziz

FUTURE
PAST