HOME ☁ BIOGRAPHY ☁ BEAUTY TIPS ☁ INSTAGRAM ☁ FOLLOW ☁
Owner ♥

♥ Who loved vanilla latte and pets

Instagram : aechaziz_
Twitter : aechaziz_
Email : aechaziz@yahoo.com.my


Messages ♥?

Dont forget to leave ur message.
If important, pls EMAIL me. Tq


History


Click Here



REVIEW - Coffee ScrubFriday, October 21, 2016 comments pls ♥?

For other beauty tips pls click on Beauty Tips button UP THERE !

ツ BISMILLAHHIRAHMANIRAHIM ♥

Assalammualaikum and Hi earthlings !



Well alhamdulillah harini baru berkesempatan nak review tentang coffee scrub. Coffee scrub yang eca beli dari ig shop kat bawah ni. Coffee scrub ni sangat wangi and soft. Eca lagi suka buat body scrub dari face scrub. Coffee scrub nih bila pakai di body kita boleh hilangkan parut parut, kesan hitam di pelipat kaki/tangan/ketiak, melicinkan kulit badan dan membantu menghilangkan bau badan. Banyak lagi kebaikannya. If you try mesti nak buat selalu tapi scrub 2/3 kali seminggu saja. Tak boleh buat selalu nanti boleh lukakan kulit awak. Sama ada sesuai atau tak dengan kulit you, you have to try & error la ya. Kalau tak try kita tatahu.




 At the same time, eca nak share skincare product yang eca pakai. Untuk cleanser eca pakai Awra Soap, untuk pelembap muka pula eca pakai pelembap muka Safi Sari pokok lidah buaya dan habbatus sauda. Pelengkap muka eca is krim kecantikan Safi Sari pokok lidah buaya dan habbatus sauda and krim kecantikan safi white trilogy. Disebabkan eca seorang yang tak suka pakai bedak so, eca just apply krim kecantikan white trilogy. Eca selalu pakai krim white trilogy dari yang krim pokok lidah buaya tu. Some of them, pakai whole set of product kan. Eca tak, toner pun tak pakai. Just simple cleanser dengan moisturizer. 

 Awra Soap
- Sabun bebas bahan kimia
More : about awra soap 
 
Pelembap muka Safi Sari Lidah Buaya & Habbatus Sauda  
More : about pelembap muka    
 
Krim Kecantikan Safi Sari Lidah Buaya & Habbatus Sauda 
More :  about krim kecantikan aloe 
 
Krim Kecantikan Safi White Trilogy 
More :  about krim kecantikan white trilogy


Thats all ! Baiii ! Good Day !

ℒℴvℯ ,
  Aechaziz

FUTURE
PAST